Over ons

Groensdael Equestrian Passie voor natuur én dier, met kennis van zaken

De familie Nijskens is de drijvende kracht achter Groensdael Equestrian. De agro- en equestrianbranche kent geen geheimen voor de familie aangezien ze al 30 jaar aan het hoofd staat van de professionele verzekeringstechnische praktijk APP Brokerage. Met Groensdael Equestrian wil de familie haar passie voor en kennis over natuur en dier overdragen via clinics in een rustgevend en vakkundig kader. 

Michel Nijskens in een verzekeringsmakelaar, maar zeker ook een boer in hart en nieren. Elk vrij uurtje is hij te vinden op zijn tractor of bij de dieren. Hij heeft APP Brokerage opgestart om zijn passie voor landbouw verder te zetten in zijn beroep als verzekeringsmakelaar.

Viviane is eveneens gepassioneerd door dieren en helpt mee waar ze kan. Is het niet in het kantoor, dan is het op stal. Zowel mensen als dieren kunnen altijd bij haar terecht!

Michel en Viviane hebben hun passie doorgegeven aan hun dochter Lauren. Zij is het paardenmeisje van de familie. Ze houdt ervan om op een respectvolle manier met paarden om te gaan en zoveel mogelijk bij te leren.

 

Wie zijn we?

Michel Nijskens
Lauren Nijskens
Viviane Schuermans