Aanbod

Pensionstal

Uw paard stallen in een mooie omgeving waar jij en jouw paard tot rust komen? Dat kan bij ons! 

De paarden staan bij ons op een Paddock Paradise met een track van +-1km lang, ze hebben alle faciliteiten die ze nodig hebben zoals een buitenstal, rolplaats, schuurpaal, sociaal contact met meerdere paarden, weidegang en bewegingsmogelijkheid/stimulans gedurende de hele dag. Zolang het weer het toelaat staan ze altijd, 24/7, op deze Paddock Paradise. Bij extreme weersomstandigheden hebben ze een mooie binnenstal ter beschikking waar, ook hier weer, sociaal contact op de eerste plaats staat. Elke stal heeft een luikje om naar buiten te kijken en een half open staldeur. Dit maakt dat, ook als ze op stal staan, ze zo weinig mogelijk stres hebben. Uiteraard krijgen ze onbeperkt hooi, vers water en de nodige stalzorgen.

Ook de ruiter heeft een hele reeks faciliteiten ter beschikking, zoals een verlichte buitenpiste van 20x40, een verwarmd leslokaal, stapmolen, zadelkasten, poetsplaats, een leuke sfeer en een eindeloos netwerk aan buitenrij mogelijkheden.

Wie kan zijn paard hier zetten? iedereen die dezelfde paardvriendelijke gedachtegang heeft als ons, waarbij het welzijn van het paard centraal staat, ongeacht de discipline.

Vanaf  01/08/2020 opening pension:
prijslijst:

BASIS : weide  met buitenstal, vers water, hooi, stro --- prairie et abri, l'eau frais, foin, paie dans l'abri 
→ €150/maand  -/mois

 

OPTIES:Openingsuren: 
zomer → 09.00 u - 22.00 u

winter → 09.00 u - 19.00 u

 

Paardenverblijf 

Op zoek naar een kort (weekend) verblijf of een vakantie in de bosrijke Voerstreek met uw paard(en)?

Vlakbij uw plaatselijke B&B, hotel of andere verblijfplaats kan U mits bevestigde reservatie, de paarden & uitrusting stationeren in een veilige en rustige natuurlijke omgeving om op deze locatie en/of in de buurt volop te genieten van hetgeen Voeren en omstreken U te bieden heeft!

 

Facaliteiten:

Prijs

De dagprijs voor korte termijnverblijf bedraagt  €30/ dag / paard. Dit is inclusief hooi, water, strooisel, stalhygiene en gebruik van alle beschikbare faciliteiten.

Langere verblijven voor specifieke  trainingsdoeleinden en/of specifieke behandelingen i.s.m. professionals is contractueel bespreekbaar in functie van termijnen en aantal dieren.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezoek na afspraak of vraag informatie en/of reservaties via e mail.
T. 0495 362 141
T. 0495 030 082
T. 04.259.60.31 (kantoor)
E. lauren@groensdael-equestrian.be